Tips & Basics

Militair17 en prepper Marcel.De toekomst heeft de mensen lief die zijn voorbereid.

Onze toekomst ziet er niet al te best uit, en het beste wat wij kunnen gaan doen is door ons zelf te gaan voorbereiden. In deze video gaan Marcel en ik praten over de voorbereidingen die je kan gaan treffen en waar je aan zal gaan moeten denken voor een noodsituatie. Marcel is al jaren prepper dus hij heeft de nodige kennis op gedaan in het veld, en ik zelf als oud-marinier die 11 jaar voor defensie heeft gewerkt bespreken wij samen onze ideeën en tips waar je aan moet gaan denken. Verder bespreken wij ook wat ons eventueel te wachten staat voor de aankomende jaren.

Je kan Marcel vinden op zijn kanaal:

preppen en survival met marcel

hier onder wil ik nog even wat advies geven aan jouw om wat geld opzij te kunnen gaan zetten zodat jij je zelf kan gaan voorbereiden.
( zijn er nog mensen met handige tips laat dan een bericht achter, en geef deze video een like, zo komt deze video ook hoger in het algoritme terecht)

1. Heb jij spullen in huis die je niet meer gebruikt zet het dan op marktplaats voor de verkoop ga geen spullen houden die jij niet meer gebruikt.

2. ga zelf op marktplaats kijken voor spullen die mensen gratis weg doen dat jij eventueel weer kan gaan door verkopen.

3. Ga kijken waar jij op kan gaan besparen.

4. koop je producten lokaal bij de boer, of je lokale ondernemer. Dit is meestal goedkoper dan dat jij je producten koopt bij een supermarkt.

Ik heb ook een eigen telegram kanaal je kan mij volgen op:

Original Source Link

Related Articles

Back to top button
Verified by MonsterInsights