Tips & Basics

Ninja Print: Hur man spelar PrepperVar inte rädd – var förberedd!

Prepper är brädspelet där du får kombinera sunt förnuft och strategisk skärpa med din förmåga att tänka kreativt på stående fot. I spelets första del sätter vi din överlevnadskunskap på prov med en rad trixiga frågor, medan du fyller ditt preppingförråd med smart utrustning. Allt du vet är att du behöver vara beredd, vad som än händer.

Prepper pendlar mellan helylle och totalt vanvett – men hur du än tar dig igenom spelet (och kriserna!), kommer du ut på andra sidan garanterat mer förberedd. Och bästa preppare, kom ihåg: hoppet hägrar vid horisonten, men det är alltid mörkast före gryningen. Om inte du har skaffat en riktig krislåda där hemma, låt detta bli din första. Krishantering har sällan varit roligare.
______________________________________________________

INNEHÅLL
1 spelplan
4 preppingförråd/Bug Out Bags
8 spelpjäser
4 plastfötter
4 påminnelsekort
1 regelhäfte
1 hylla
100 brickor med föremål och förmågor
5 jokerbrickor
4 MacGyvermynt
200 preppingkort
4 krisfoldrar
1 affisch
240 kriskort, fördelat på 4 scenarion:
60 × Vilse i skogen
60 × Storm
60 × Pandemi
60 × Infrastrukturkollaps
…och en hemlig present!
______________________________________________________
Läs mer på:
Prisjakt:
Amazon Prime:

Original Source Link

Related Articles

Back to top button
Verified by MonsterInsights